Taideteoksille suunnitellut, turvalliset säilytystilat

Suomen Crown Fine Artin turvalliset säilytystilat on suunniteltu erityisesti taideteoksia ja kulttuuriperintöesineitä varten, asiakkaidemme vaatimuksia vastaaviksi. Varastomme on GRASP-sertifioitu ja kaikkien tilojen turvallisuudesta huolehditaan hälytysjärjestelmän ja videovalvonnan avulla. Valvomme tilojen lämpötila- ja kosteusolosuhteita. Tiloihin pääsy on tiukasti valvottua ja rakennukset ovat tarkoin suojattuja ja vakuutusyhtiöiden hyväksymiä. Myös tilojen tuholaistorjunta on otettu huomioon. Taidevarastoja on Suomen lisäksi useiden toimipisteidemme yhteydessä.

 

“... ainutlaatuinen paikka, joka muistuttaa pikemminkin agenttielokuvan kuvauspaikkaa kuin perinteistä maalausten säilytystilaa.”

Unveiling the treasures from Sacred Hill

Crown Fine Art Hong Kong has been appointed by The Antiquities and Monuments Office (AMO) of HKSAR to crate, pack, install and provide project management services for the Treasures from Sacred Hill exhibition. 

View project

Exhibition: ‘The Craft of the Arts’ combines traditional creativity with the minor arts

The exhibition “The craft of the arts: Seduction and beauty in the contemporary world”, combines expressions of "traditional" artistic creativity, such as paintings and sculptures, with the so-called minor arts, such as coins, miniature sculpture, jewellery and silverware. 

View project
Contact an expert