Taideteoksille suunnitellut, turvalliset säilytystilat

Suomen Crown Fine Artin turvalliset säilytystilat on suunniteltu erityisesti taideteoksia ja kulttuuriperintöesineitä varten, asiakkaidemme vaatimuksia vastaaviksi. Varastomme on GRASP-sertifioitu ja kaikkien tilojen turvallisuudesta huolehditaan hälytysjärjestelmän ja videovalvonnan avulla. Valvomme tilojen lämpötila- ja kosteusolosuhteita. Tiloihin pääsy on tiukasti valvottua ja rakennukset ovat tarkoin suojattuja ja vakuutusyhtiöiden hyväksymiä. Myös tilojen tuholaistorjunta on otettu huomioon. Taidevarastoja on Suomen lisäksi useiden toimipisteidemme yhteydessä.

 

“... ainutlaatuinen paikka, joka muistuttaa pikemminkin agenttielokuvan kuvauspaikkaa kuin perinteistä maalausten säilytystilaa.”

The Art Russe Collection at Beaulieu

 

In 2019, we worked with Beaulieu in Hampshire to create a new exhibition space for a private collector, utilising an important 12th century Cistercian wall that dates back to the days of William the Conqueror.

 
View project

Brasenose College, University of Oxford

The Ingram Collection is one of the largest and most significant publicly accessible collections of Modern British Art in the UK. The collection looked to Crown Fine Art for expert advice on a secure installation.

 

View project
Contact an expert