Taideteoksille suunnitellut, turvalliset säilytystilat

Suomen Crown Fine Artin turvalliset säilytystilat on suunniteltu erityisesti taideteoksia ja kulttuuriperintöesineitä varten, asiakkaidemme vaatimuksia vastaaviksi. Varastomme on GRASP-sertifioitu ja kaikkien tilojen turvallisuudesta huolehditaan hälytysjärjestelmän ja videovalvonnan avulla. Valvomme tilojen lämpötila- ja kosteusolosuhteita. Tiloihin pääsy on tiukasti valvottua ja rakennukset ovat tarkoin suojattuja ja vakuutusyhtiöiden hyväksymiä. Myös tilojen tuholaistorjunta on otettu huomioon. Taidevarastoja on Suomen lisäksi useiden toimipisteidemme yhteydessä.

 

“... ainutlaatuinen paikka, joka muistuttaa pikemminkin agenttielokuvan kuvauspaikkaa kuin perinteistä maalausten säilytystilaa.”

Moving relic collection to North Lamma Public Library and Heritage & Cultural Showroom

Crown Fine Art has been appointed by the Home Affairs Department of Hong Kong Special Administrative Region (HKSAR) in transporting the relic collection discovered in Lamma Island, from Tsim Sha Tsui to the new Showroom in Yung She Wan, Lamma Island in Hong Kong.

View project

Celebrating 400 Years with Murillo’s Giant Masterpiece

The extraordinary St. Francis in the Portiuncula Chapel by Bartolomé Esteban Murillo, created around 1665-1666 on canvas, is the largest painting of the Wallraf-Richartz-Museum in Cologne - measuring 430 cm in height and 295 cm in width.

View project
Contact an expert