Taideteoksille suunnitellut, turvalliset säilytystilat

Suomen Crown Fine Artin turvalliset säilytystilat on suunniteltu erityisesti taideteoksia ja kulttuuriperintöesineitä varten, asiakkaidemme vaatimuksia vastaaviksi. Varastomme on GRASP-sertifioitu ja kaikkien tilojen turvallisuudesta huolehditaan hälytysjärjestelmän ja videovalvonnan avulla. Valvomme tilojen lämpötila- ja kosteusolosuhteita. Tiloihin pääsy on tiukasti valvottua ja rakennukset ovat tarkoin suojattuja ja vakuutusyhtiöiden hyväksymiä. Myös tilojen tuholaistorjunta on otettu huomioon. Taidevarastoja on Suomen lisäksi useiden toimipisteidemme yhteydessä.

 

“... ainutlaatuinen paikka, joka muistuttaa pikemminkin agenttielokuvan kuvauspaikkaa kuin perinteistä maalausten säilytystilaa.”

The Roaring Twenties. Museum of San Domenico, Forlì

Crown Fine Art provided the full logistics coordination and art handling services for the packing, transport and installation of over 500 works to the Museum of San Domenico in Forlì for the important exhibition ‘Art Deco: The Roaring Twenties in Italy’.

View project

Celebrating 400 Years with Murillo’s Giant Masterpiece

The extraordinary St. Francis in the Portiuncula Chapel by Bartolomé Esteban Murillo, created around 1665-1666 on canvas, is the largest painting of the Wallraf-Richartz-Museum in Cologne - measuring 430 cm in height and 295 cm in width.

View project
Contact an expert